Welkom op de website van Leediedzjee

 

                                          

  Ook zo heerlijk geswingd vroeger
op muziek uit de 60's, 70's,  80's en 90's ?
'Dancing the night away' van de
ene hit in de andere?
 

Ook weer eens zin in zo'n
heerlijk, té gek swingfeest?
Hits van toen afgewisseld met
swingende hits van nu:
Leediedzjee heeft ze!


Mag ik mij voorstellen
Ik ben Aaltsje, alias Leediedzjee. Ik ben geboren in 1958 en woon in De Wijk (Dr). Al sinds mijn jeugd ben ik erg geïnteresseerd in muziek en volg ik in grote lijnen wat er op muziekgebied op de markt komt. Op feestjes draaide ik vaak de muziek en voelde ik me achter de apparatuur thuis. Later ontstond mijn grote droom: een eigen drive-in discotheek.
In 1996 is deze droom realiteit geworden en sindsdien draai ik op feesten en feestjes met veel plezier .

Leediedzjee

De naam "Leediedzjee" is een samenvoeging van Lady en D.J. ("diedzjee"). Leediedzjee draait voornamelijk muziek uit de "vorige eeuw" maar ook tegenwoordig wordt er nog heerlijke dansmuziek gemaakt.Vandaar dat mijn repertoire zich uitstrekt van de 50's tot nu.

Sfeer
Tijdens feesten staan mijn muziekantennes voortdurend uit, zodat ik feeling houd met wat er in de zaal gebeurt en welke soort muziek een specifieke groep mensen aanspreekt. Op deze manier 'communiceer' ik met de aanwezigen. Deze wisselwerking zorgt voor een ongedwongen sfeer en brengt jong en oud op de dansvloer. Een eenvoudige doch sfeervolle lichtshow maakt het geheel compleet.

Muziek naar wens

Dus voor alle verjaardags-, bruilofts-, personeels- of overige swingende feesten: bel of mail Leediedzjee. Van tevoren nemen we eventuele specifieke wensen door: heb je bepaalde verzoeknummers? Wil je graag stijldansen? Heb je zin in een Carribean night (salsa, merengue, lambada)? Hou je van Rock & Roll? Of wil je een heel gevarieerde avond? Tijdens het feest kunnen de gasten ook nog verzoekjes doen. Heel veel is mogelijk!

Ga voor een spetterend feest in zee

met de onovertroffen Leediedzjee!