Gastenboek van Leediedzjee

Vertel hier s.v.p. uw ervaringen met Leediedzjee.

Uw bijdrage wordt bijzonder gewaardeerd.
Vanwege de vele spamberichten worden de ingezonden berichten voortaan eerst gefilterd. Daarom is het mogelijk dat het iets langer duurt voor uw bericht wordt geplaatst.


Totaal: 555 | Teken het gastenboek | Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 ... >>


Inzender: Vrouwen van Nu Nijeveen 21 maart 2019 op 25-03-2019

Bedankt voor de super gezellige avond. Jouw enthousiasme wordt overgebracht op de aanwezigen, zodat je iedereen actief meekrijgt aan de quiz deel te nemen en..... op de dansvloer te twisten, walsen, foxtrotten enz.

Inzender: Collega\'s Plus voor weduwen en weduwnaars Roden op 25-03-2019

Zou het weer net zo gezellig zijn als vorig jaar op de ledenvergadering van onze vereniging?? Met veel enthousiasme genoten de leden van de quiz, waarbij weer hartelijk meegezongen en meegedanst kon worden.
Hartelijk bedankt, Aaltje. Jij en Sija hebben ons een heerlijke middag bezorgd.

Inzender: Club van Rijden en Glijden Noord Nederland Vlagtwedde op 16-03-2019

Wat hebben we met z\'n allen genoten gisteravond, een schitterende Quiz door Aaltsje op een fantastisch manier gepresenteerd! Hilarische momenten soms, door de dwaze capriolen van sommige leden, praktisch iedereen kreeg de beentjes van de vloer en de lachspieren werden ook goed getraind.Mensen waarvan we niet dachten dat ze in de benen kwamen stonden op de dansvloer gezien de leeftijd van de meeste toch wel 70 plussers we hebben geen wanklank gehoord alleen positieve geluiden. Een aanrader voor mensen die van een leuk feestje houden. Hartelijk Dank voor deze grandiose avond!

Inzender: PV VDH Products, Roden op 09-03-2019

Gisteravond een top avond gehad, wat een goed in elkaar gezette quiz...je herkend de liedjes maar dan komt de vraag nog...Aaltje we hebben genoten je hebt zelfs mensen van de stoel gekregen waarvan wij dachten dat het niet zou lukken. Voor herhaling vatbaar. TOP TOP TOP

Inzender: Passage afd. Sintjohannesga op 07-03-2019

Een reuze gezellige avond gehad met de muziekkwis van Leediedzjee. Wat een plezier kun je dan met elkaar maken, superleuk. Dankjewel.

Inzender: Vrouwen van Nu afdeling Heerde op 05-03-2019

Een heel gezellige avond met muziek en dans voor de jonge oudere. Met veel enthousiasme is de muziekquiz gepresenteerd door Aaltsje. Leuke onderlinge rivaliteit tussen de groepen om maar punten te scoren voor hun team. Kortom een bijzonder fijne avond om op terug te kijken. Bedankt!
Vrouwen van Nu afdeling Heerde

Inzender: Vrouwen van Nu Vinkenbuurt op 28-02-2019

Op 27 febr.2019 was Aaltsje bij ons en wat was het gezellig, het was heel mooi te zien dat iedereen zo veel plezier had.Wij kunnen terug kijken op een heel geslaagde avond dus Aaltsje nogmaals bedankt.

Inzender: Kvg steenwijkerwold op 21-02-2019

20 februari 2019 hadden we een geweldige avond met leediedzjee,
Er waren dames die het de mooiste avond van het seizoen vonden.
Veel gelachen en gedanst.

Inzender: Joke Loesberg, Vledderveen op 13-02-2019

Het was de tweede maal dat Aaltsje bij de vrouwenvereniging in Vledderveen was en ook dit keer was iedereen dol enthousiast over haar optreden.De quiz en hoe ze iedereen op de dansvloer kreeg, in een leuke ontspannen sfeer vloog de avond voorbij. Aaltsje bedankt en tot ziens, Joke

Inzender: jitske de jong raard op 04-02-2019

Hallo. Afgelopen 3-2-2019 hadden wij vrijwilligersavond. Waar jij de avond weer verzorgde. Het was een kleine opkomst door veel ziekte, maar degenen die er waren hebben de voetjes weer goed van de vloer gehad. Bedankt voor een gezellige avond.

Inzender: Fam van der Meulen, Hoevelaken op 22-01-2019

Afgelopen zaterdag, 19 januari, vierden mijn moeder haar 75e verjaardag. Nu houdt mijn moeder erg van dansen en had ze al eerder via de Vrouwen van Nu Hoevelaken een heerlijke avond gehad met de muziekquiz van Leediedzjee. Voor ons als dochters een leuke gelegenheid om als suprise act Aaltsje te vragen om de muziekquiz te komen doen op haar 75e feestje. En dat was een groot succes. Waren de meeste genodigden in het begin nog wat huiverig, uiteindelijk stonden bijna alle gasten (jong en oud) op de dansvloer. Wat een feest en heerlijk om te zien. Dank Aaltsje en Sija voor deze heerlijke muzikale omlijsting van de middag. Kortom een echte aanrader. Groetjes, familie van der Meulen

Inzender: Chr Plattelandsvrouwen Dwingeloo op 22-01-2019

Hallo Aaltsje, Op onze jaarvergadering was jij bij ons aanwezig met je muziek. Wij hadden geen idee wat ons te wachten stond. Maar wat een geweldige avond. Zelfs enkele dames hadden in geen jaren zo\'n mooie avond gehad. Dat zegt toch genoeg.Veel gelachen en gedanst. Ondertussen gesnoept van de boerenjongens en advocaatjes.

Inzender: Vrouwen van Nu Buinen op 19-01-2019

Een heel gezellige avond. Het enthousiasme van Aaltsje werd overgebracht op de leden.
Ieder deed fantastisch goed mee. De liedjes en de vragen waren zeer gevarieerd. Er werd gedanst, gezongen en gelachen. Dit doet een mens goed.
Een top-avond!!!

Vrouwen van Nu afd. Buinen

Inzender: Katholieke Vrouwen Vereniging Ter Apel op 17-01-2019

Op 16 Januari 2019 hadden wij onze Nieuwjaarsavond
Gezellig samen met onze partners. Leediedzjee kwam deze avond verzorgen. Wij wisten niet wat we kondenverwachten, maar het werd een geweldige avond. Iedereen deed mee en er werd naar hartenlust gedanst
De vragen onder veel gelach uitgevoerd en de opdrachten vervuld. kortom een fantastische avond.
Leediedzjee bedankt.

Inzender: Vrouwen van NU Wijhe op 15-01-2019

9 januari hadden we Aaltje uitgenodigd voor de muziekquiz, niemand had enig idee wat te verwachten. Het werd een ontzettend leuke avond!! Zeer verrassende vragen en nav een stukje muziek werd een ieder enthousiast uitgenodigd om bv te rocken, te twisten, een tango, etc. werkelijk iedereen, ook de 90 jarigen kwamen van de stoel en hebben voluit gedanst. We hebben veel plezier gehad!

Inzender: NVVH Winschoten op 12-01-2019

Nieuwjaarsvisite met Aaltsje op 10 januari 2019. We wisten niet wat ons te wachten stond, maar wat hebben we een plezier gehad! Niet één wanklank gehoord, maar wél: Nodig Aaltsje aub nog een keer uit!
Aaltsje, bedankt voor de geweldige middag.

Inzender: Vrouwen van Nu, afd. Raalte op 12-01-2019

10 januari 2019 zijn we het jaar begonnen met een super gezellige avond. Aaltsje kreeg de hele groep. Geweldig. Lachen, dansen, quizen en wat al niet meer. We konden het nieuwe jaar niet beter beginnen dan zo. TOP. Bedankt, Aaltsje.

Inzender: Fam. De Haan, Kampen op 09-01-2019

Vrijdag, 28 december 2018 vierden wij onze 50 jarige huwelijksdag. \\r\\nVia mond op mondreclame ontdekten we de website van Leediedzjee en na ampele overwegingen besloten we om die in te zetten om de boel wat op te vrolijken. Daar hebben we, achteraf bezien, absoluut geen spijt van. Ongeveer 1,5 uur werd de boel geamuseerd en ondanks de hoge leeftijd van diverse gasten kwamen de voetjes “van” of zo u wilt op de vloer. We kijken dan ook terug op een gedenkwaardig feest en genieten nog steeds van de vele foto’s en filmpjes, terwijl dit niet in de laatste plaats te danken was aan Leediedzjee en haar muziek quiz.

Inzender: NVVH VROUWENNETWERK, Appingedam op 30-11-2018

Wat hebben jullie er afgelopen maandag een onvergetelijke en swingende avond van gemaakt. Iedereen heeft genoten, zowel van de vragen als het dansen. Er gingen vele voetjes van de vloer. Jullie hebben een prachtig en gevarieerd programma, waarvan wij in de toekomst misschien nog wel eens gebruik van gaan maken. Leden en bestuur van Koninklijk NVVH-VROUWENNETWERK, afdeling Appingedam.

Inzender: Angelique van Essen op 27-11-2018

Op woensdag, 21 november 2018 kwam Aaltsje samen met Sija voor de Vrouwen van Nu in Hoevelaken optreden.Het werd een \"spetterende\" avond.We waren met bijna 100 vrouwen en moesten
ons in groepen verdelen. Er werd een quiz gespeeld en de antwoorden daarvan werden per groep gegeven.
Aaltsje speelde fragmenten van songs en stelde
daarover vragen. Sija haalde de antwoorden op. Daarna werd de geraden song afgedraaid, met het verzoek mee te dansen. Na enige aarzeling kwamen de beentjes van de vloer.Maar al snel werd er bij elk nummer gedanst en mee gezongen. Het dak van het Dorpshuis bleef gelukkig zitten. Na afloop kreeg de winnende groep ook nog een presentje.
Al met al een echt feest, waar we nog lang over
zullen napraten en van genieten.
Aaltsje en Sija bedankt voor deze mooie avond !
Namens de Vrouwen van Nu Hoevelaken,
Angelique van Essen.


Totaal: 555 | Teken het gastenboek | Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 ... >>