Gastenboek van Leediedzjee

Vertel hier s.v.p. uw ervaringen met Leediedzjee.

Uw bijdrage wordt bijzonder gewaardeerd.
Vanwege de vele spamberichten worden de ingezonden berichten voortaan eerst gefilterd. Daarom is het mogelijk dat het iets langer duurt voor uw bericht wordt geplaatst.


Totaal: 508 | Teken het gastenboek | Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 ... >>


Inzender: Mvg Zuidlaren op 22-04-2018

Wij hebben dankzij jou Aaltsje een ontzettend leuke en gezellige avond gehad. Het was een prima programma voor onze laatste avond van het seizoen.
Dikke pluim van het kvg zuidlaren.

Inzender: Zandbergse vrouwen gilde op 17-04-2018

Goedemorgen Aaltje,

Wat hebben we weer genoten van de muziekale avond met jou..geweldig. Net zoals de vorige keer was het weer lachen gieren en dansen ,namens alle dames...bedankt voor deze geweldige avond...op naar de volgende avond.

Namens alle dames van de ZVG

Lina Broekhart.

Inzender: Vrouwenvereniging; Wij Actief uit Ens op 11-04-2018

Aaltsje nam ons in haar quiz mee naar liedjes uit de jaren 60/ 70/ 80. Door het enthousiasme waarmee ze haar liedjes ten gehore bracht werden onze dames heel actief ( past ook bij onze naam!), op de dansvloer. We hebben heerlijk gedanst/ getwist op muziek die we nog kenden uit onze \"jonge\" jaren. Ook de oudere dames van 80+, 90+ hebben genoten! Aaltsje bedankt!

Inzender: Vrouwen van Nu Vaassen-Emst op 11-04-2018

4 april het was een super gezellige avond waar iedereen bij betrokken werd,en er werd veel gelachen. Fantastisch hoe jullie de avond verzorgd hebben, en nog bedankt voor de mooie foto\'s Aalstje en Sija.

Inzender: Marleen Schepers Norg op 03-04-2018

De vrijwilligers van De Wiekslag in Norg hebben de avond van hun leven gehad. Er werd gezongen gedanst en genoten. Bedankt voor de prachtige avond Aaltsje!

Inzender: Collega\'s Plus op 27-03-2018

Van het koffie, koffie, lekker bakkie koffie, via Abba en Dave Barry en The Three Degrees naar het hardgekookt ei in het Kleine Café aan de Haven is in het echt een jarenlange muziektocht; echter vanmiddag werd het in een tijdsbestek van anderhalf uur een fantastisch evenement. DANK!!

Inzender: Vrouwen van Nu Benschop op 24-03-2018

Vrouwen van Nu Benschop hebben op 22 maart 2018 genoten van het optreden van Leediedzjee.
Ontzettend leuk de muziekquiz. Iedereen was enthousiast. Een aanrader voor je vereniging, feest o.i.d.

Inzender: Truus Geertsema uit Biddinghuizen op 23-03-2018

Wat een swingende avond hebben we gehad met de drie vrouwenverenigingen! Het enthousiasme van Aaltsje werkte aanstekelijk! We hebben er van genoten!Voor herhaling vatbaar en een aanrader!

Inzender: GERRIT Pampiermole op 21-03-2018

20 maart 2018: geweldig genoten van jullie beiden bij het optreden in Winterswijk., Dat ik als Dave Barry de zaal nog rond ben geweest..........Veel succes, dames, en wie weet tot ziens.

Inzender: Fokstudieclub Ruinerwold 16-3-2018 op 19-03-2018

Het was een mooie avond met een mooie muziek kwis van liedjes uit de jaren 60 en 70 waarbij Aaltsje de mensen op een leuke manier de dansvloer op kreeg we hebben veel schik gehad
Aaltsje bedankt en zeker tot een volgende keer.

Inzender: VrouwenvanNU-Opeinde-Nijega-De Tike op 17-03-2018

Afgelopen donderdag heeft onze afdeling samen met de CPB-club genoten van de muziekquiz cq muziekshow van Aaltsje. Het was een swingende avond; als iemand het in de vingers heeft om iedereen een dans(je) of gezamenlijke de Sirtaki uit te voeren, dan is het deze Leediedzjee wel.
Jong en oud deden mee en de quiz was ook erg leuk om te spelen, waardoor er een goed competitiegevoel naar voren kwam; even lekker fanatiek elkaar bestrijden en lol ervaren.

Inzender: Riek Klijnsma, Sneek op 17-03-2018

10 Maart hebben we een onvergetelijke reunie gehad met de vrijwilligers van de JH Dunant, het vacantieschip van het Nederlandse Rode Kruis. De sfeer werd onersteund door Leediedzjee met de Muziek Quiizs. Wat kunnen zij er een geweldig feest ervan maken! De vrijwilligers giingen voldaan en met een blij gezicht naar huis..

Inzender: Ria Kamminga op 13-03-2018

Op 10 maart 2018 verzorgde Aaltsje en Sije de Bonte Avond van het Gemengd Koor Syerdeberth te Siddeburen.
We hebben volop kunnen genieten van de gedraaide muziek. Voor elk wat wils, dansen, swingen en zingen. Dus een echte aanrader. Bedankt nogmaals

Inzender: Betsie Hofman Passage Westerbork. op 01-03-2018

\"Och heden\",dacht ik, dit is niks voor mij toen ik hoorde wat er van ons werd verwacht. \"Ik weet niets van muziek\". Maar het werd toch gezellig! We kregen er steeds meer plezier in en ons groepje kwam ook nog niet slecht uit de bus. Een aanrader voor een ontspannen vrolijke avond.

Inzender: Isidorusgroep Oosterwolde op 25-02-2018

Woensdag heeft Leediedzjee een middag verzorgt voor onze groep. Met haar enthousiasme heeft Aaltsje ons vermaakt en zelfs een groot aantal mensen verleid om mee te doen met verschillende al dan niet geslaagde danspogingen op de oude bekende muzieknummers. Het was een heel gezellige middag. Bedankt. Ook voor de serie foto\'s die door haar gemaakt zijn. Leuk als herinnering

Inzender: Koos de Jong St. Nicolaasga op 24-02-2018

16 februari had de KBO Afdeling St.Nyk Aaltsje Ypee uitgenodigd. Wij hadden geen idee wat deze Aaltsje voor ons in petto had. Nou, dat hebben we geweten. Wat een fantastische middag hebben we beleefd. En dat bij een ouderenbond! Met een heel enthousiaste diedzjee als Aaltsje kan dat ook niet anders.....Nogmaals bedankt dat je zoveel leden een super gezellige middag hebt bezorgd. Namens het bestuur Koos de Jong

Inzender: Terherne op 18-02-2018

17 februari 2018 werd het 50 jarig bestaan van ons dorpshuis “de Buorkerij” gevierd. Het werd een hele leuke middag, iedereen deed gezellig mee. Het is ook niet makkelijk om te blijven zitten of om niet mee te te doen. Door de muziek en de leuke vragen komt er toch een leuke sfeer. Een aanrader voor een feestje!

Inzender: Hanke Visser olst op 15-02-2018

woensdag 14 febr.2018 een geweldige avond gehad met 55 leden van vrouwen van nu. onder leiding van Aaltsje. Iedereen danste.... of het nu een twist was of de kabouter dans iedereen ging uit zijn dak.
Wanneer je een gezellige aktieve avond wilt met een groep mensen dan kan Aaltsje hiervoor zorgen

Inzender: Fout Feest, Gezinspsychiatrie Beilen op 29-01-2018

Met onze collega\'s van de Gezinspsychiatrie uit Beilen, hadden we een super FOUT FEEST. Iedereen in geweldige foute kleren, (ook foute!)muziek van Leediedzjee, van begin tot eind, en een pub quiz; een geweldige avond, heerlijk. Mijn collega\'s waren erg enthousiast over de d.j., de muziek, het enthousiasme waarmee ze achter de draaitafel stond en contact maakte met het publiek. Feestje? Neem \"Leediedzjee!!\"

Inzender: Gerard en Christa te Meppel op 20-01-2018

Wij hebben een gezellig en geslaagd feestje gehad, mede dankzij leediedzjee Aaltsje. Door haar enthousiasme en de leuke plaatjes die ze draaide bleven de mensen dansen. Dankjewel Aaltsje en graag tot een volgende keer!


Totaal: 508 | Teken het gastenboek | Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 ... >>