Gastenboek van Leediedzjee

Vertel hier s.v.p. uw ervaringen met Leediedzjee.

Uw bijdrage wordt bijzonder gewaardeerd.
Vanwege de vele spamberichten worden de ingezonden berichten voortaan eerst gefilterd. Daarom is het mogelijk dat het iets langer duurt voor uw bericht wordt geplaatst.


Totaal: 567 | Teken het gastenboek | Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 ... >>


Inzender: Jeanet Mulder Appingedam op 24-06-2019

21 juni 2019, zal ik nooit vergeten. Omdat ik 50 werd heb ik een feestje in de tuin gegeven. Met barbecue en muziek,door Leediedzjee. Jullie enthousiasme is geweldig, en de muziek fantastisch. Iedereen heeft geweldig genoten.

Inzender: Dorpshuis Sint Janskamp Sint Jansklooster op 29-05-2019

Ieder jaar weer vieren wij onze vrijwilligersavond. Zo proberen we elke keer de mensen te vermaken met een optreden, act, quizz, bingo e.d. Zo kwamen we dit jaar bij Leediedzjee terecht, en wat een goede keus is dit geweest. Waar normaal mensen altijd in dezelfde setting bij elkaar op de stoel blijven zitten, stond nu bijna iedereen op de dansvloer. Wat een groot succes. Het was een zeer geslaagde avond, voor herhaling vatbaar.

Inzender: Vrouwen van Nu afdeling Slochteren op 27-05-2019

Donderdag 16 mei 2019 de slotavond van de Vrouwen van Nu seizoen 2018-2019. Wat een geweldige avond. Wij kunnen wel stellen dat deze avond, georganiseerd door Aaltsje Ypeij de vrolijkste avond van het seizoen is geweest. Zeker voor herhaling vatbaar. Een en al muziek, swingen en dansen. Aaltsje Bedankt voor de geweldige avond!

Inzender: Roelien de Wagt oldemarkt op 20-05-2019

Wat een leuke middag hebben we gehad met de liedjes quiz. Wij zijn van toneelvereniging de Vriendenkring uit Oldemarkt en hebben een swingende , gezellige middag gehad. Iedereen stond op de dansvloer! Super geslaagd!

Inzender: Diny Nijkamp Vrouwen van Nu Lochem op 14-05-2019

dag Aaltsje, wat een geweldige avond hadden wij op de slotavond, geen idee wat we konden verwachten, maar het overtrof alles. Heel veel dames kwamen op de vloer en vonden de avond zeer geslaagd en hebben zeer genoten. Dank je wel namens allen.

Inzender: Vrouwen van Nu Kropswolde op 10-05-2019

Op maandag 2 mei zette Aaltje het Kropshuus van de leden van de Vrouwen van Nu te ~Kropswolde op zijn kop. Door middel van haar muziekquiz nodigde Aaltje de dames uit om de dansvloer op te gaan. De dames werden zo enthousiast dat ze de polonaise door de gang deden. Kortom, een geweldige en vrolijke avond. Voor herhaling vatbaar.

Inzender: Vrouwen van Nu afd. Hurdegaryp op 25-04-2019

Wat een feest. De dames waren zeer enthousiast en hebben genoten van deze schitterende avond. Er werden wat capriolen uitgehaald om aan punten te komen. Voor herhaling vatbaar.

Inzender: Vrouwen van Nu Ansen op 22-04-2019

Wat konden die dames uit Ansen nog dansen!!!
Bedankt voor de gezellige avond Aaltsje.

Inzender: Dick &Alie Wayboer Steenwijk op 15-04-2019

Wat een geweldige avond ,zaterdag 13-04-2019 de feestavond van de ODI gym club.We hebben een onvergetelijke avond gehad mede door jou presentatie
LEEDIEDZJEE !!!

Inzender: Mooi . O.D.I. Steenwijkerwold op 15-04-2019

Wat ontzettend leuk gepresenteerd. Mijn man en ik hebben gigantisch genoten. Zowel van de quiz als t dansen. En heel veel gelachen. Dank je wel!

Inzender: Vrouwen van Nu Nieuw- Buinen op 10-04-2019

Wat was het weer een gezellige avond.
De dames gingen allen tevreden en blij naar huis.
Voor herhaling vatbaar.
Ga zo door Aaltsje hier worden de mensen blij van.

Inzender: Vrouwen van Nu Buinerveen op 10-04-2019

Samen met afdeling Nieuw-Buinen hebben we genoten van een leuke en vermakelijke quiz. Fantastisch dat zoveel vrouwen op de dansvloer kwamen. En dat komt mede door jouw enthousiasme, die ervan afspat! nog veel succes!

Inzender: Vrouwen van Nu Nijeveen 21 maart 2019 op 25-03-2019

Bedankt voor de super gezellige avond. Jouw enthousiasme wordt overgebracht op de aanwezigen, zodat je iedereen actief meekrijgt aan de quiz deel te nemen en..... op de dansvloer te twisten, walsen, foxtrotten enz.

Inzender: Collega\'s Plus voor weduwen en weduwnaars Roden op 25-03-2019

Zou het weer net zo gezellig zijn als vorig jaar op de ledenvergadering van onze vereniging?? Met veel enthousiasme genoten de leden van de quiz, waarbij weer hartelijk meegezongen en meegedanst kon worden.
Hartelijk bedankt, Aaltje. Jij en Sija hebben ons een heerlijke middag bezorgd.

Inzender: Club van Rijden en Glijden Noord Nederland Vlagtwedde op 16-03-2019

Wat hebben we met z\'n allen genoten gisteravond, een schitterende Quiz door Aaltsje op een fantastisch manier gepresenteerd! Hilarische momenten soms, door de dwaze capriolen van sommige leden, praktisch iedereen kreeg de beentjes van de vloer en de lachspieren werden ook goed getraind.Mensen waarvan we niet dachten dat ze in de benen kwamen stonden op de dansvloer gezien de leeftijd van de meeste toch wel 70 plussers we hebben geen wanklank gehoord alleen positieve geluiden. Een aanrader voor mensen die van een leuk feestje houden. Hartelijk Dank voor deze grandiose avond!

Inzender: PV VDH Products, Roden op 09-03-2019

Gisteravond een top avond gehad, wat een goed in elkaar gezette quiz...je herkend de liedjes maar dan komt de vraag nog...Aaltje we hebben genoten je hebt zelfs mensen van de stoel gekregen waarvan wij dachten dat het niet zou lukken. Voor herhaling vatbaar. TOP TOP TOP

Inzender: Passage afd. Sintjohannesga op 07-03-2019

Een reuze gezellige avond gehad met de muziekkwis van Leediedzjee. Wat een plezier kun je dan met elkaar maken, superleuk. Dankjewel.

Inzender: Vrouwen van Nu afdeling Heerde op 05-03-2019

Een heel gezellige avond met muziek en dans voor de jonge oudere. Met veel enthousiasme is de muziekquiz gepresenteerd door Aaltsje. Leuke onderlinge rivaliteit tussen de groepen om maar punten te scoren voor hun team. Kortom een bijzonder fijne avond om op terug te kijken. Bedankt!
Vrouwen van Nu afdeling Heerde

Inzender: Vrouwen van Nu Vinkenbuurt op 28-02-2019

Op 27 febr.2019 was Aaltsje bij ons en wat was het gezellig, het was heel mooi te zien dat iedereen zo veel plezier had.Wij kunnen terug kijken op een heel geslaagde avond dus Aaltsje nogmaals bedankt.

Inzender: Kvg steenwijkerwold op 21-02-2019

20 februari 2019 hadden we een geweldige avond met leediedzjee,
Er waren dames die het de mooiste avond van het seizoen vonden.
Veel gelachen en gedanst.


Totaal: 567 | Teken het gastenboek | Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 ... >>