Gastenboek van Leediedzjee

Vertel hier s.v.p. uw ervaringen met Leediedzjee.

Uw bijdrage wordt bijzonder gewaardeerd.
Vanwege de vele spamberichten worden de ingezonden berichten voortaan eerst gefilterd. Daarom is het mogelijk dat het iets langer duurt voor uw bericht wordt geplaatst.


Totaal: 681 | Teken het gastenboek | Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 ... >>


Inzender: Grietje Zwolle op 10-07-2024

Wij wilden een swingfeest en dat is het geworden, dankzij de muziek van Aaltsje. Genoten hebben we, wat een geslaagde avond.

Inzender: Gesa Eggens-Wolters. Oranje op 16-06-2024

We hebben een geweldige avond gehad met de muziekquiz van leediedzjee. De meeste collega\'s hadden zich uitgedost in kleding van de jaren 60-70-80,wat het nog leuker maakte!
Voor mij was het de derde avond met Aaltsje, Het is en blijft verrassend.
DANCE THE NIGHT AWAY WITH LEEDIEDZJEE !!

Inzender: Vrouwenvereniging Antoe Klarenbeek 13-06-2024 op 16-06-2024

Mede dankzij Aaltsje is ons 25 jarig jubileum feest een groot succes te worden. Aaltsje wist met haar muziekquiz heel spontaan vanaf het begin de sfeer op gang te krijgen. Aaltsje, nogmaals bedankt, het was een superleuke avond waar we als vereniging mooi op terug kunnen kijken.

Inzender: Smartlappenkoor de Johanna’s Nagele op 30-05-2024

Allemachtig, wat hebben wij een leuk feest gehad dankzij Aaltsje. We vierden ons 25 jarig jubileum. Vanaf dat Aaltsje begon zat de stemming er goed in, iedereen mixte en de groepjes waren heel fanatiek. Het was de tweede keer dat Aaltsje bij ons was en succes verzekerd! Iedereen was enthousiast en het feest compleet! Lekker zo doorgaan Aaltsje! Enorm bedankt🌷

Inzender: Katholieke Vrouwen Hoogeveen, Hoogeveen op 28-05-2024

Op 16 mei kwam Aaltsje uit de Wijk met een muziekquiz. Zo mooi, al die oude muzieknummers uit vervlogen tijden. Alle herinneringen uit die tijd kwamen weer boven.
Dansen zoals we vroeger deden. En vooral hard meezingen.
Een echte aanrader.

Inzender: Wim en Margreet op 13-05-2024

Zaterdag 11 mei gaven we een feestje voor familie en vrienden. Aaltsje en haar vriendin, hebben de muziek quiz bij ons gedaan. Wat een gezelligheid en lachende gezichten. Al heel snel had Aaltsje de gasten in de benen, wat een pret. We hebben genoten, dit was zo n leuke start van ons feest, dank je wel hiervoor, hartelijke groet van ons beiden

Inzender: Hiltje Dijkstra Gorredijk op 26-04-2024

De slotmiddag van het ouderenwerk in Gorredijk was super geslaagd dankzij de presentatie van Aaltsje met de muziekquiz.Er werd volop gedanst en ook de minder mobiele aanwezigen hadden veel plezier!

Inzender: Vrouwen van Nu, Dalen op 15-04-2024

Leediedzjee ... dit begint al een begrip te worden in Dalen. Na 8 jaar geleden bij onze vereniging geweest te zijn, werd ook donderdag 11 april 2024 de zaal weer op z\'n kop gezet. We hebben genoten met elkaar! Het was weer een feestje! Hartelijk dank voor de fijne avond!

Inzender: Geertje Rosing Borger op 11-04-2024

Een geweldige afsluiting van het seizoen van ons NVVH Vrouwennetwerk onder leiding van Lady discjockey Aaltje. We hebben gezongen, gedanst, de polonaise gelopen en muziek vragen beantwoord. De reacties van onze leden waren lovend. Iedereen heeft genoten!

Inzender: Harrie van Eldijk op 06-04-2024

We hebben bijzonder genoten van de gezellige avond met leedyjee.
Knap om deze oudere mensen allemaal op de vloer te krijgen.
Chapeau.

Inzender: Ontmoetingscafé almelo op 05-03-2024

Aaltsje, we hebben tijdens ons 10 jarig jubileumfeest geweldig genoten van jouw muziek quiz. De sfeer was feestelijk en de muziek ouderwets goed. Een heerlijk feestje met muziek en dans.

Inzender: KVA Almelo op 24-01-2024

Beste Aaltsje en Sija.
Wat een bijzondere en spectaculaire avond hebben jullie bij ons verzorgd.
Het is ongelofelijk, maar je kreeg bij ons praktisch ALLE dames op de vloer.
De sfeer was uitbundig en de wangen kleurden al snel rood.
Je hebt 70 dames van onze vereniging ,de KVA in Almelo, een fantastische avond bezorgd.
Nogmaals dank!!

Inzender: Jannemarie Grasmeijer te Roden op 15-01-2024

Wat hebben wij, ongeveer 60 leden van de Vrouwen van Nu te Roden van jullie voorstelling genoten op 10 januari jl. De stemming zat er onmiddellijk in. Heel leuk om met de muziekquiz mee te doen. Veel muziek uit de jaren ‘70 tm ‘90 kwam weer langs. We zongen mee en al gauw gingen we de dansvloer op. Sommigen konden zelfs voordoen hoe er toen werd gedanst door bepaalde artiesten.
Iedereen had plezier en genoot enorm. Als laatste deden we de polonaise en toen deed echt iedereen mee.
Veel dank voor deze mooie middag van jullie beiden.

Inzender: Ens op 13-01-2024

Wat hebben de leden van Wij#Nu genoten op de eerste avond van de nieuwe vereniging. Dat kon ook niet anders,want Aaltsje zorgt wel voor de sfeer en dat iedereen de vloer op gaat. Het was wederom een super gezellige avond. Bedankt.

Inzender: Vrouwen van Nu Hellendoorn/Nijverdal op 27-11-2023

Beste Aaltsje,
Wat hebben wij genoten van jou leediedzjee muziekquiz. Het was fantastisch hoe je de zaal wist te inspireren. Door jouw aanpak had iedereen het gevoel mee te tellen en gingen de dames vrolijk lachend naar huis. We hebben later alleen maar positieve reacties gehoord. Hartelijk dank daarvoor.

Namens het bestuur van Vrouwen van Nu Hellendoorn/nijverdal.
Hannie Bonhof

Ook hartelijk dank voor het sturen van de foto’s
We gaan ze tonen op de beamer!

Inzender: Buurtvereniging De Kruisstraat Exloo op 24-11-2023

In november werd het 75-jarig bestaan van onze buurtvereniging verzorgd door Leediedzjee. En wat een gezellig feest was dat. Net als 10 jaar geleden deed iedereen flink mee en was het nog lang onrustig in onze buurt!!

Inzender: Trees Fletterman-Schuiling op 16-11-2023

14-11-2023 in cafe De Slinger een geweldige muzikale en vrolijke middag gehad voor de senioren van KBO Boerhaar Wijhe. In tijden niet zo\'n leuke middag gehad, vertelde menigeen. Zelfs de 80+ gingen de vloer op om te dansen. Goed voor brein
en lijf zo\'n quiz. Dat allemaal dankzij die zeer enthousiaste Aaltsje. Je mag weer komen.

Inzender: Jan Dijkstra Nijega op 05-11-2023

Hoi Aaltje.
Wij hebben gisteravond genoten van jou optreden.
Je wist 43 personen waaronder echte stoelzitting in actie te krijgen. De foto’s die je gestuurd hebt zijn een leuke blijvende herinnering aan deze plezierige avond. Een verassing voor een ieder die aanwezig was. Mvg. Jan Dijkstra

Inzender: Riekie Wessels Heino op 04-11-2023

Hallo Aaltsje,
Nog bedankt voor de fantastische avond die je de Vrouwen van Nu op 19 september hebt bezorgd. Wat hebben we een geweldig swingende avond gehad als opening van het nieuwe seizoen.
Afgelopen donderdag was je aanwezig op onze verrassingsmiddag voor de ouderen van de PKN gemeente. Het was een echte verrassing hoe je iedereen er bij betrok en we met z\'n allen een geweldige swingende middag hebben gehad! We hebben van je genoten!
Graag tot een volgende keer.

Inzender: Familie Scholtens Emmen op 22-10-2023

50jaar getrouwd!
Het feest van ons en de gasten mogen we zeker geslaagd noemen.
Dit is mede te danken aan Aaltsje en Sija.
Deze dames krijgen jong en oud in de benen,het was geweldig!
Bedankt voor de foto\'s,
Super feest,super,super bedankt!


Totaal: 681 | Teken het gastenboek | Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 ... >>