Gastenboek van Leediedzjee

Vertel hier s.v.p. uw ervaringen met Leediedzjee.

Uw bijdrage wordt bijzonder gewaardeerd.
Vanwege de vele spamberichten worden de ingezonden berichten voortaan eerst gefilterd. Daarom is het mogelijk dat het iets langer duurt voor uw bericht wordt geplaatst.


Totaal: 518 | Teken het gastenboek | Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 ... >>


Inzender: Drents dames daggie Zuidlaren op 24-06-2018

Hoi Aaltsje. Je hebt weer super gedraaid op ons dames daggie in Grand Café in Zuidlaren, Altijd heerlijk swingen op jouw muziek. Je bent een echte powervrouw en wat een energie!!. Wie weet volgend jaar weer op het dames daggie. Namens de andere dames ook nog bedankt voor de gezellige, spetterende en swingende avond 2 juni 2018

Inzender: Zonnebloem Raalte op 18-06-2018

De gasten van de Zonnebloem hebben uitermate goed genoten van een gezellige en sfeervolle middag. Door een afwisselende kwis te organiseren met muziek en dans met de enthousiaste begeleiding van Aaltsje en Zijja werd dit allemaal mogelijk gemaakt. De prachtig gemaakte foto\'s brengen dit tot uiting.Bedankt.

Inzender: Vrouwen van Nu Dieren op 10-06-2018

Hartelijk dank voor een hele fijne avond, waar we erg van hebben genoten! Een spannende quiz, wat waren we fanatiek! Lekker meegezongen en gedanst, en vandaag ook nog een prachtige set foto\'s mogen ontvangen.

Inzender: Vrouwen van Nu afdeling bathmen op 03-06-2018

Het was een hele gezellige avond, wij hebben erg gelachen, leuke afsluiting voor de zomervakantie.

Inzender: Buurtfeest weidelaan Raalte op 23-05-2018

Hoe mooi is het als je als buren samen mag genieten van mooie muziek, gezellig spel en een presentatrice die goed de sfeer erin maakt! Het was geweldig!

Inzender: Vrouwen van Nu, Beesd op 17-05-2018

We hebben een super gezellige avond gehad met Aaltsje en haar muziekquiz. Heerlijk swingen en lachen. Dank je :)

Inzender: Vrouwen van nu Scherpenzeel op 30-04-2018

Wij hebben wederom( 2e maal) een fantastische musicale en actieve avond gehad met onze Dee jee mw. Aaltje Ypey.

Inzender: VrouwenvanNu afd. IJlst op 28-04-2018

Wij hebben een heel leuke avond gehad. De opkomst was groot, wij hebben genoten. Iedereen heeft enthousiast meegedaan; er bleef niemand op de stoel zitten! Voor herhaling vatbaar, dus wie weet.

Inzender: Passage, afd. Beilen op 27-04-2018

19 april j.l.is leediedzjee bij ons de avond komen verzorgen met haar muziekquiz.
Het was een zeer geslaagde avond en de dames kwamen bijna allemaal van hun stoel om te swingen en te dansen. Een topavond!
Greetje van den Berg, secretaresse Passage, afd. Beilen

Inzender: Vrouwen van Nu Marum op 25-04-2018

Beste Aaltsje,
Wat hebben wij een TOP avond gehad afgelopen maandag met de quiz en dans en...de polonaise,geweldig bedankt!
namens de Vrouwen van Nu Marum.

Inzender: Mvg Zuidlaren op 22-04-2018

Wij hebben dankzij jou Aaltsje een ontzettend leuke en gezellige avond gehad. Het was een prima programma voor onze laatste avond van het seizoen.
Dikke pluim van het kvg zuidlaren.

Inzender: Zandbergse vrouwen gilde op 17-04-2018

Goedemorgen Aaltje,

Wat hebben we weer genoten van de muziekale avond met jou..geweldig. Net zoals de vorige keer was het weer lachen gieren en dansen ,namens alle dames...bedankt voor deze geweldige avond...op naar de volgende avond.

Namens alle dames van de ZVG

Lina Broekhart.

Inzender: Vrouwenvereniging; Wij Actief uit Ens op 11-04-2018

Aaltsje nam ons in haar quiz mee naar liedjes uit de jaren 60/ 70/ 80. Door het enthousiasme waarmee ze haar liedjes ten gehore bracht werden onze dames heel actief ( past ook bij onze naam!), op de dansvloer. We hebben heerlijk gedanst/ getwist op muziek die we nog kenden uit onze \"jonge\" jaren. Ook de oudere dames van 80+, 90+ hebben genoten! Aaltsje bedankt!

Inzender: Vrouwen van Nu Vaassen-Emst op 11-04-2018

4 april het was een super gezellige avond waar iedereen bij betrokken werd,en er werd veel gelachen. Fantastisch hoe jullie de avond verzorgd hebben, en nog bedankt voor de mooie foto\'s Aalstje en Sija.

Inzender: Marleen Schepers Norg op 03-04-2018

De vrijwilligers van De Wiekslag in Norg hebben de avond van hun leven gehad. Er werd gezongen gedanst en genoten. Bedankt voor de prachtige avond Aaltsje!

Inzender: Collega\'s Plus op 27-03-2018

Van het koffie, koffie, lekker bakkie koffie, via Abba en Dave Barry en The Three Degrees naar het hardgekookt ei in het Kleine Café aan de Haven is in het echt een jarenlange muziektocht; echter vanmiddag werd het in een tijdsbestek van anderhalf uur een fantastisch evenement. DANK!!

Inzender: Vrouwen van Nu Benschop op 24-03-2018

Vrouwen van Nu Benschop hebben op 22 maart 2018 genoten van het optreden van Leediedzjee.
Ontzettend leuk de muziekquiz. Iedereen was enthousiast. Een aanrader voor je vereniging, feest o.i.d.

Inzender: Truus Geertsema uit Biddinghuizen op 23-03-2018

Wat een swingende avond hebben we gehad met de drie vrouwenverenigingen! Het enthousiasme van Aaltsje werkte aanstekelijk! We hebben er van genoten!Voor herhaling vatbaar en een aanrader!

Inzender: GERRIT Pampiermole op 21-03-2018

20 maart 2018: geweldig genoten van jullie beiden bij het optreden in Winterswijk., Dat ik als Dave Barry de zaal nog rond ben geweest..........Veel succes, dames, en wie weet tot ziens.

Inzender: Fokstudieclub Ruinerwold 16-3-2018 op 19-03-2018

Het was een mooie avond met een mooie muziek kwis van liedjes uit de jaren 60 en 70 waarbij Aaltsje de mensen op een leuke manier de dansvloer op kreeg we hebben veel schik gehad
Aaltsje bedankt en zeker tot een volgende keer.


Totaal: 518 | Teken het gastenboek | Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 ... >>