Gastenboek van Leediedzjee

Vertel hier s.v.p. uw ervaringen met Leediedzjee.

Uw bijdrage wordt bijzonder gewaardeerd.
Vanwege de vele spamberichten worden de ingezonden berichten voortaan eerst gefilterd. Daarom is het mogelijk dat het iets langer duurt voor uw bericht wordt geplaatst.


Totaal: 592 | Teken het gastenboek | Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 ... >>


Inzender: gerry teunissen op 02-03-2020

Op donderdag 13 febr. 2020 hebben wij de muziekquiz op onze vrouwenvereniging gehad.
VGZ-z Vrouwengroep zwolle-zuid. En wat deed je het leuk, en wat hebben we een plezier gehad en wat hebben we gedanst. En wat waren we met z\'n allen lekker fanatiek. Dat is eens wat anders dan de hele avond zitten en luisteren. We hebben echt genoten en de dames vroegen of we je nog een keer wilden uitnodigen, en dat gaat vast gebeuren. Nogmaals Aaltsje Hartelijk dank voor het plezier dat we samen gehad hebben

Inzender: Mattie uit Surhuisterveen op 27-02-2020

We hebben op 25 februari 2020 een prachtige avond gehad met Passage Surhuisterveen-Opende. Een \'spannende\' quiz, waarbij we streden om de punten en ook mooi de voetjes van de vloer konden. Erg gezellig en heel geslaagd!

Inzender: Gea uit Nijkerk op 21-02-2020

Op 17 februari een geweldige muziek avond gehad inclusief de muziek quiz bij de Terbroekse vrouwenvereniging in de Belleman in Zwartebroek.

Inzender: Zonnebloem Noordwolde e.o. op 15-02-2020

donderdagmiddag hebben we een prachtige middag gehad met de gasten van de Zonnebloem. Wat een gezellige middag met de muziekquiz van Aaltsje. Iedereen deed mee en het waren erg leuke vragen. Ook voor de oudere mensen was de muziek echt herkenbaar.De mensen kwamen zelfs van de stoel om mee te doen en dat gebeurd niet vaak!!
een middag die zeker voor herhaling vatbaar is!! Bedankt voor de fijne middag.

Inzender: Passage op 12-02-2020

Een heel bijzondere muzikale quiz hadden we, tachtig vrouwen 50+ in leeftijd. Wie kon had de voeten van de vloer. Heerlijke muziek, gezellige sfeer; een mooie middag-invulling van onze jaarvergadering.

Inzender: NVVH-Vrouwennetwerk Winschoten op 02-02-2020

Voor de 2e keer was Aaltsje bij ons op 23 januari2020.Het was weer één groot feest en ook nu weer de voetjes van de vloer en een polonaise door de zaal!De reacties van onze leden waren ook nu weer hartstikke positief!

Inzender: Hetty, Henk, Ina. Sibculo op 02-02-2020

Hoi Aaltsje,
Eigenlijk hebben we altijd een hele leuke en gezellige jaarlijkse familieavond. Maar jouw muziek-Quiz gaf het nog zeer zeker wat extra\'s. Knap hoe je aan het kakelende kippenhok sturing hebt gegeven. We hebben zeer genoten van je aanwezigheid en quiz. We hopen je ooit weer tegen te komen, en maken er dan vast en zeker weer een mooi feestje van. Tot dan!

Inzender: Stichting Welzijn Ouderen het Bildt op 22-01-2020

Een hele gezellige middag hebben we weer gehad. l Ook weer heel erg bedankt voor de foto\\\'s. Wat een geweldige service!

Inzender: Vrouwen van Nu Wedde op 15-01-2020

Wat een super gezellige avond hebben wij weer gehad.Voetjes van de vloer en ook een leuke quiz.ALle leden hebben genoten ,bedankt. Het was voor ons de tweede keer en wederom een succes.Namens Vrouwen van Nu Wedde dankjewel!

Inzender: Rosan, Keurslagerij Spijkerman, Akkrum op 05-01-2020

Wat hebben wij een gezellige en swingende avond gehad met Leediedzjee Aaltsje. Het was een zeer geslaagde nieuwjaarsborrel met een superleuke muziek quiz. Aaltsje kreeg iedereen aan het dansen, van jong tot wat ouder. Wij hebben genoten! \"

Inzender: Geesje Wielens, Deventer op 26-11-2019

We hebben in lange tijd niet zo\'n gezellige en vrolijke avond gehad! Goed voorbereid en georganiseerd. Ons publiek (Dr. ver. Harm Smeenge) heeft genoten van de liedjes, het dansen, het swingen. De quiz maakte het af! Een groot compliment aan jullie!

Inzender: Vrouwen van Nu , Ommen op 15-11-2019

Dag Aaltsje,
Wat hadden wij een grandiose avond onder jouw leiding, en je blije uitstraling speelt daar ook een rol in mee.
De foto\'s zijn goed over gekomen, met de jaarvergadering laten wij ze allemaal zien en kunnen nog nagenieten van gisteravond.
Ik genoot van de spontaniteit van het meedoen van alle vrouwen, en dan te bedenken dat merendeel om en nabij 80 is.

Inzender: Zonnebloem afd Gorredijk op 31-10-2019

Aaltsje heeft gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem weer een hele gezellige middag bezorgd met haarleuke muziekquiz.
Ze slaagde er in om ook de gasten die mindergoed ter been zijn op de dansvloer te krijgen. Iedereen kon meedoen, oud, jong, mobiel en minder mobiel.

Inzender: Buurtvereniging Boerkoele, Wijster op 28-10-2019

De muziekquiz was gericht op de oudere jongeren en viel qua muziekkeuze precies in de smaak. Je kon met een dansje extra punten verdienen voor je groep en dat laat je natuurlijk niet gaan! Veel gedanst, veel hilariteit en een zeer geslaagde avond!

Inzender: Vrouwen van Nu Meerkerk op 27-10-2019

Ons avondprogramma van het 70- jarig jubileum is weer verzorgd door Aaltsje Ypey. Het is de tweede keer dat zij bij ons een muziekquiz heeft gedaan. En het was weer ontzettend leuk! Dank je wel!!!

Inzender: Protestantse Vrouwenvereniging IJhorst- De Wijk op 14-10-2019

Hallo Aaltsje,
Sorry dat mijn reactie even op zich liet wachten. Ondertussen hebben een stroom van reacties mij bereikt
van de vrouwen, die de avond in IJhorst bijgewoond hebben.
Het zal je niet verbazen dat het heel positieve reacties zijn.
Enkele steekwoorden: goede sfeer, leuk, gezellig, goede beweging en heerlijke muziek!
Kortom iedereen is heel enthousiast dat je bij ons was.
Ik zelf niet in de laatste plaats.
Heel erg bedankt voor de fijne invulling van onze eerste bijeenkomst in het nieuwe seizoen.
Ook namens de andere bestuursleden!
Barbara vd Brink-Smit

Inzender: Vrouwengroep \"Rondom de Eese\" Eesveen op 10-10-2019

Bijzonder leuke avond gehad.
De beentjes kwamen van de vloer.
Kwis leverde een gezonde competitie op.

Inzender: VrouwenvanNU Dwingeloo op 09-10-2019

Wij hebben woensdag 25 september een heel gezellige avond gehad met disck lady Leediedzjee. We werden in 10 groepjes verdeeld en deden met elkaar een muziekquiz. Onderling was er gezonde strijd, na elke dans of goed antwoord kreeg je nl punten,maar goed dat Aaltsje de leiding had, haha. Iedereen werd bij het feest betrokken, ook als je niet goed ter been was, kon je meedoen, geen leeftijd beperking. We raden hun aan bij andere bijeenkomsten of feesten.Je bent zeker verzekerd van een gezellige avond.
wij bedanken Aaltsje en haar vriendin voor de gezellige avond

Inzender: ansvisser koster delfzijl op 08-10-2019

het was een hele leuke avond wat hebben wij genoten de kinderen jaren kwamen terug met gek doende tweeling succes verder

Inzender: Coby van Klaveren, Delfzijl op 04-10-2019

Hallo Aaltsje,
Wat hebben wij als afdeling NVVH genoten van jullie optreden. Niet wetende wat ons te wachten stond hebben we een dolle avond meegemaakt met de interactieve muziekquiz, waaruit verschillende dansoptredens ontstonden, die op grandiose wijze door onze dames werden uitgevoerd. Ook werden de dames uitgenodigd voor groepsdansen zoals de vogeltjesdans, heel herkenbaar en nog lang niet vergeten. Wat een heerlijkheid om te zien dat de dames van hun stoelen kwamen om mee te kunnen swingen. Ook het meezingen van de bekende liedjes was een feest. Het was in één woord geweldig!! En dat is mede te danken aan de inspirerende leiding van Aaltsje en haar vriendin Sijla!!Een aanrader voor iedereen die eens lekker uit de bol wil gaan.


Totaal: 592 | Teken het gastenboek | Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 ... >>