Gastenboek van Leediedzjee

Vertel hier s.v.p. uw ervaringen met Leediedzjee.

Uw bijdrage wordt bijzonder gewaardeerd.
Vanwege de vele spamberichten worden de ingezonden berichten voortaan eerst gefilterd. Daarom is het mogelijk dat het iets langer duurt voor uw bericht wordt geplaatst.


Totaal: 489 | Teken het gastenboek | Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 ... >>


Inzender: Gerard en Christa te Meppel op 20-01-2018

Wij hebben een gezellig en geslaagd feestje gehad, mede dankzij leediedzjee Aaltsje. Door haar enthousiasme en de leuke plaatjes die ze draaide bleven de mensen dansen. Dankjewel Aaltsje en graag tot een volgende keer!

Inzender: Joke wessel gortz uit klazienaveen op 18-01-2018

wij hebben afgelopen vrijdag weer super genoten van jullie optreden en hele fijn reacties gehad van de ouderen uit ons dorp

Inzender: Stichting Welzijn Ouderen het Bildt Sint Annaparochie op 18-01-2018

Niks anders dan lof hebben we van onze vrijwilligers gehoord. Het was een middag waar iedereen blij van werd. Ook heel erg bedankt voor de prachtige foto\'s. Wat een geweldige service!

Inzender: Vrouwen van Nu Roswinkel op 17-01-2018

Dit was de derde keer dat je bij afdeling Roswinkel een avond verzorgde,het was weer geweldig.
Bedankt voor de mooie foto\'s

Inzender: Leida uit Klazienaveen op 14-01-2018

Hoi Aaltsje en Sija,dit was de derde keer van mij dat ik jullie hebt meegemaakt, het was in een woord, super. Bedankt voor die foto,s

Inzender: Diana van Manen uit Klijndijk op 14-01-2018

De nieuwjaarsvisite van de Vrouwenvereniging Klijndijk was een groot succes. Daar willen we de leediezjees Aaltsje en Sija hartelijk voor bedanken. In ons mooie \"Oes Hokkie\" kwamen alle benen los en werd er van 50 jarige tot ruim 80 jarige bezoeker gezongen, gepiept, gedanst en flink gelachen. Ook de aanwezigheid van onze mannen maakte het plaatje compleet. Jullie foto\'s getuigen van al het plezier en we hopen in de toekomst nog eens op jullie vertier.

Inzender: NVVH-VROUWENNETWERK Hoogeveen op 14-01-2018

Dank zij het optreden van \"Discjockey Lady\" hadden we een onvergetelijke Nieuwjaarsbijeenkomst!

Inzender: Sinie Hemelt-Gerth op 13-01-2018

Het was gisteren erg mooi in Klazienaveen , ik zat aan tafel 4 , we waren op de derdeplaats , gezellig,

Inzender: VVS Steenwijksmoer op 10-01-2018

Hallo Aaltsje,
We hebben een superleuke avond met jou gehad, alle dames op de dansvloer, en veel gelachen. Heel gezellig. Nogmaals bedankt.

Inzender: vrouwen van nu intjohannesga op 02-01-2018

Hier nog even een bericht van ons. Wat hebben we genoten. Dat was op de foto\'s ook nog eens weer te zien. Allemaal een vrolijke snuit. En wat een talenten zaten er tussen. Nu gaan we de foto\'s ook nog laten zien met beamer, Dus nog eens genieten. Heel hartelijk bedankt voor alles.
Mooie aan vulling nog bij onze jaarvergadering.
Groetjes.

Inzender: Bolderborg Vlagtwedde op 30-12-2017

Op 18 december hebben we een grandioze avond voor onze vrijwilligers van woonservicecentrum de Bolderborg gehad. Iedereen genoot ten volle, er zijn weer veel verborgen talenten ontdekt. Door mij, maar volgens mij ook door vrijwilligers zelf. Echt een top avond die heel veel herinneringen naar boven heeft gehaald. Bedankt.

Inzender: Bridgeclub Akkrum op 21-12-2017

Bridgeclub Akkrum had jou, Aaltsje, uitgenodigd voor de kerstdrive. Geen gedoe met harten en schoppen, maar nadenken over liedjes en zangers uit vroegere jaren. En jawel, ook nog eens de dansvloer op. Wat een lol, wat een vermaak, we hebben genoten. Dank, Aaltsje, een boppeslach!

Inzender: Vrouwen van Nu Fluitenberg/Stuifzand op 14-12-2017

Het was een geweldige avond met Leediedzjee in Kerstsfeer. Iedereen heeft genoten. Alleen maar positieve reacties van de aanwezige vrouwen.

Inzender: Reezigt Apeldoorn op 26-11-2017

25-11-2017 heeft discjockey Lady de muziek voor ons feest verzorgt. Dit is door ons erg bevallen.
Zij draait on-onderbroken populaire muziek uit het tijdvak wat je zelf aangeeft. Het zijn nummers die iedereen kent en dat zorgt er voor dat veel mensen van de dansvloer gebruik hebben gemaakt.
Naar naast zorgt ook haar enthousiaste open houding achter de draaitafel er voor dat veel mensen gaan dansen en nummers bij haar hebben aangevraagd
Dit heeft bijgedragen aan een gezellige avond.
Discjockey Lady, erg bedankt hiervoor.

Inzender: Erna, laag Zuthem op 22-11-2017

De energie spatte er weer vanaf bij Aaltje en dat slaat over op de gasten. Lekkere muziek maakt het feest compleet. Ik heb vaker dj\'s meegemaakt maar geen zo enthousiast meebewegend als Aaltje. De muziekquiz zet iedereen in beweging

Inzender: Diane Roozendaal Oudkarspel op 17-11-2017

Gister een ge-wel-di-ge avond met Ladiedjzee gehad. Iedereen had een big smile, en er werd geswingd en getwist en \'fanatiek\' meegedaan met de leuke muziekquiz. Aanrader voor jong en oud!

Inzender: Compagnons Vrouwlu te Oosterwolde op 11-11-2017

Wat een geweldige avond heeft ons koor gisteren beleefd in de Lindehoeve in Appelscha. Wat eten betreft prima en wat een leuk idee om een vrouwelijke dj in te zetten. Wij hebben ons prima vermaakt en velen hebben weer eens heerlijk gedanst op de muziek uit hun jonge jaren. We waren weer even terug als jonge meiden (en jongens).Ook de quiz was geweldig.
Heel erg bedankt Aaltsje.

Inzender: Marianne Mooij, Valthermond op 10-11-2017

Ongelofelijk, wat een plezier hebben we weer gehad. Dit was de derde keer dat we Aaltsje bij ons hadden, en net als de vorige keren ging het dak er weer af. Iedereen genoten van Aaltsje en haar quiz, haar spontaniteit en gevatheid geeft ons veel plezier. we hebben genoten, dank je wel en zeker tot een volgende keer.

Inzender: Lia van der Aa op 03-11-2017

Het was een fantastische avond wij als bestuur gaven het een tien. Zeker voor herhaling vatbaar komen er zeker nog eens op terug. En iedereen deed mee. bedankt ervoor.

Inzender: Bertha Stuiver Klazienaveen op 02-11-2017

Gisteravond een super toffe avond gehad met onze ouderen van de PKN kerk de Ebenhaezer in Klazienaveen. Het was super om een muzikale avond mee te maken met Leediedzjee en Sija.
Jullie zijn top meiden en zo leuk gedaan.
Bedankt en succes verder.


Totaal: 489 | Teken het gastenboek | Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 ... >>