Welkom op de website van Leediedzjee

 

                                          

  Ook zo heerlijk geswingd vroeger
op muziek uit de 60's en 70's?
'Dancing the night away' van de
ene hit in de andere?
 

Ook weer eens zin in zo'n
ouderwets, té gek swingfeest?
Hits van toen afgewisseld met
swingende hits van nu:
"Leediedzjee" heeft ze!

Mag ik mij voorstellen:
Ik ben Aaltsje, alias "Leediedzjee", ik ben geboren in 1958 en ik woon in De Wijk(Dr)
Al sinds mijn jeugd ben ik erg geïnteresseerd in muziek en volg ik in grote lijnen wat er op muziekgebied op de markt komt. Op feestjes draaide ik vaak de muziek en voelde ik me achter de apparatuur thuis. Later ontstond mijn grote droom: een eigen drive-¬in discotheek.
Op een gegeven moment is deze droom realiteit geworden en sindsdien draai ik op feesten door het hele land met veel succes.

Leediedzjee
De naam "Leediedzjee" is een samenvoeging van Lady en D.J. ("diedzjee").
Vrouwelijke disc-jockey's (d.j.'s) zijn in Nederland dun gezaaid en zeker d.j.'s die gespecialiseerd zijn in 'sixties-¬seventies-muziek'.
Maar ook tegenwoordig wordt er nog heerlijke dansmuziek gemaakt.
Vandaar dat mijn repertoire zich uitstrekt van de 'fifties' tot nu.

Sfeer
Tijdens feesten staan mijn muziekantennes voortdurend uit, zodat ik feeling houd met wat er in de zaal gebeurt en welke soort muziek een specifieke groep mensen aanspreekt. Op deze manier 'communiceer' ik met de aanwezigen. Deze wisselwerking zorgt voor een ongedwongen sfeer en brengt jong en oud op de dansvloer. Een eenvoudige doch sfeervolle lichtshow maakt het geheel compleet.

Muziek naar wens
Dus voor alle verjaardags-, bruilofts-, personeels- of overige swingende feesten: bel of mail Leediedzjee . Van tevoren nemen we eventuele specifieke wensen door: heb je bepaalde verzoeknummers, wil je stijldansen, heb je zin in een carribean night (salsa, merengue, lambada), hou je van rock & roll of wil je een heel gevarieerde avond?
Alles is mogelijk!

Ga voor een spetterend feest in zee,
met de onovertroffen Leediedzjee!